Bateig de la colla! #5oct

Cartell de la diada
Cartell de la diada

El dissabte dia 5 d’octubre a la Plaça de la Vila d’Amposta celebrem la primera diada castellera del municipi i el bateig de la nostra colla.

Des dels nostres inicis i fins ara hem estat assajant per poder preparar este bateig i presentar en públic una sèrie de castells que estem assajant, i que són requerits per a que se’ns reconegue oficialment com a colla castellera. Així que, si tot va bé, a partir d’esta diada ja no portarem la camisa blanca, sinó que n’estrenarem una de nova, de color “Blau Delta” i amb l’escut de la nostra colla.

Com en qualsevol diada castellera, no estarem sols. Per primera vegada a Amposta, podrem gaudir d’una diada en tota regla i comptarem amb la participació de dos colles de gran nivell i que són les nostres padrines com la dels Castellers de la Sagrada Família i la dels Nens del Vendrell, que aixecaran les seues pròpies construccions i que també ens ajudaran a fer pinya.

Però la diada no s’acaba aquí. Per a acompanyar la jornada i reforçar el sentit de la festa i la cultura popular de les nostres terres, també hem programat una sèrie d’actuacions com la del grup de ball de jotes Paracota acompanyats de la Rondalla Aldeana i una actuació de La Muixeranga de Vinaròs.
També hem establert les bases d’un concurs fotogràfic de la diada amb un premi a les millors fotografies i que podeu consultar-ne la informació pròximament a la nostra web – http://xiquelosixiquelesdeldelta.cat/

Finalment i per la nit, al Pavelló Firal d’Amposta hem preparat una festa oberta a tothom amb concerts gratuïts de Contracop, Ni Puta Idea i Ben Endins – Tribut a Sopa de Cabra i DJs: Picot i Pepsi.

A més, us emplacem a participar del 1r concurs de fotografia amb fotos de tota la diada. Mireu les bases en aquesta pàgina, aquí.

Concurs de fotos
Concurs de fotos

Per a nosaltres seria fantàstic poder crear un gran ambient a la Plaça de la Vila (també coneguda com Plaça de l’Ajuntament) este dia i poder-ho celebrar per la nit amb tothom. Així que us invitem a que vingueu a participar de la jornada i acompanyar-nos en un dia tan important.

PROGRAMACIÓ DE LA DIADA:

A la Plaça Major:
– 17:30 h: Actuació de la Jota Paracota acompanyada de la Rondalla Aldeana
– 18:15 h: Actuació de la Muixeranga de Vinaròs
– 19:00 h: Bateig amb actuació dels Xiqüelos i Xiqüeles del Delta junt amb les colles padrines Nens del Vendrell i Castellers de la Sagrada Família

Al Pavelló Firal:
– 24 h: Gran nit de concerts GRATUÏTA I PER TOTHOM: amb Contracop, Ni Puta Idea i Ben Endins – Tribut a Sopa de Cabra. I doble sessió DJ: DJ Picot amb “Cutre party” i DJ Pepsi.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.