4a Trobada de Colles del Sud a Cornudella de Montsant 2017

El diumenge 5 de novembre de 2017, els Blaudelta agafem l’autobús per participar a la 4a Trobada de Colles del Sud a Cornudella de Montsant

Enguany, la nostra diada final de temporada es situava en la macrodiada de la Trobada de Colles del Sud. Nou colles ens trobavem a la petita plaça de Cornudella de Montsant. Amb tot, ben juntets per combatre el fred, els Castellers de Tortosa, Castellers de la Il·lusió, Xiquets d’Alcover, Torraires de Montblanc, Xiquets de Cambrils, Xiquets de Vila-seca i Brivalls de Cornudella vam trobar-nos per fer les nostres millors construccions. La diada va començar amb un manifest per demanar la llibertat de membres del govern català i els Jordis, amb diversos pilars. Vam continuar amb rondes conjuntes i finalment vam intentar el pilar de 5, que va tenir molt bona pinta fins que va petar pel terç. Una llàstima que va deixar veure el treball que tenia, però no va tenir èxit. Va ser el primer cop que Xiqüelos i Xiqüeles del Delta vam fer quatre castells, més els pilars de benvinguda i comiat i l’intent de pilar de 5.

Per acabar, vam anar tots junts al pavelló esportiu de Cornudella per dinar un arròs, el qual vam debatre si era del Delta. Quan el sol es va posar i vam acabar, vam pujar a l’autobús per tornar, ben contents, cansats, finalitzant una temporada que va començar molt difícil, però hem acabat amb un somriure.

Fotos: Meritxell Vidal i Jon TC

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.