Diada 6é aniversari a Begues

Aquest diumenge 28 d’abril hem participat al 6é aniversari dels Encantats de Begues, juntament amb els Castellers de les Roquetes i els Castellers de Sant Vicenç dels Horts.

Primera diada de l’any 2019 ja. Pareixia que fos ahir quan encara vam fer l’assemblea i tenim diada a Begues. Autocar i, a més, jornada electoral. Als assajos hem treballat de valent posant-nos al dia tots, havent fet moltes proves diferents, però, el més important, amb un divendres de molta gent, bones proves de pinyes i augmentant el nombre de proves. Encara quedaven algunes coses per lligar, però per WhatsApp rebiem els castells i les posicions de pinyes. Doncs anem!

A primera hora de diumenge, anavem trobant-nos al Passeig del canal per agafar l’autobus. Alguns esmorzaven per agafar forces per al viatge de dues hores llargues.

Vam arribar justos de temps, degut al tràfic i a les dificultats que es va trobat l’autocar per arribar a la plaça. Quatre colles, paradeta, camises, faixa i a pels pilars!

Pilar descarregat amb una alineació ben forta i interessant.

Seguiem a pel 3d6, recuperant feina de l’any passat i castell descarregat! 3d6 a la saca.

Sabent que teniem baixes a la posició de baixos, en segona ronda vam intentar la torre, que portem assajant amb interés. Però la estructura no es va assentar i vam desmontar-la aviat.

A tercera ronda vam intentar un segon 3d6 amb canvis a canalla, però també es va quedar en intent desmuntat.

Finalment, no vam poder fer pilar de comiat per una caiguda. La diada va estar aturada durant molta estona i passant tant de temps, es va donar per acabada la diada. Vam aprofitar per menjar-nos l’entrepà i cap al bus.

Tornavem amb ganes de més, amb lliçons apreses i havent millorat la diada de l’any passat. Som-hi, seguin treballant, seguim millorant i a per totes.

Hem fet:

pd4, 3d6, id2d6, id3d6

Fotos: Julia, Meritxell, Joan

Tags:, ,

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.