Diada de Festa Major de Sant Joan a les Roquetes

Aquest passat dissabte 22 vam participar a la diada de Castellers de les Roquetes, amb Salats de Súria i Colla Jove de Sitges.

Després d’haver anul·lat una diada amb els Castellers de la Sagrada Família per baixes a diferents parts del castells, la colla ens vam plantejar anar a les Roquetes tot i tenir altres baixes sensibles, amb canvis importants. Amb tot, els Blaudelta vam agafar l’autobús cap a les Roquetes, al terme de Sant Pere de Ribes ben d’hora. Es celebreva la Festa Major de Sant Joan i a la plaça del Llobregat hi havia preparat l’escenari per a l’actuació musical de la nit.

Poc a poc vam anar veient com arribaven les camises de les altres colles, que ens vam repartir pels bars de la zona. A les 18:30 començava la actuació sense pilars d’inici. Erem els tercers en ordre de sortida, i això ens permetia ajudar a les altres colles i que les altres ens ajudessin a nosaltres. Vam començar amb el 3d6 que va pujar ferm, pero es va anar girant fins al punt de fer-lo baixar. Es van programar alguns canvis per intentar-lo a segona ronda. A segona ronda el 3d6 de nou va pujar bé i es va creuar, pero a la baixa de l’enxaneta es va trencar l’estructura i va quedar el castell en carregat. Lamentablement, vam necessitar de que els sanitaris ens atenguessin per descartar qualsevol lesió, com així va ser després del diagnòstic. Això ens va fer descartar la tercera ronda i fer un pilar de 4 de comiat.

Temps de recuperar-se, de tornar-nos a reunir i de preparar la següent actuació a Vila-Seca

Varem fer: id3d6, 3d6c, pd4

Fotos: Joan Ferré

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.