CONTACTE

Pots contactar amb natros a través de: xiquelosixiquelesdeldelta@gmail.com

4 pensaments a “CONTACTE

 1. Jordi Alcaraz Busqueta

  Bona tarda,

  Sóc en Jordi Alcaraz i sóc membre dels Minyons de Terrassa, aquests darrers anys he iniciat una col.lecció de mocadors de Colles castelleres,.

  Agrairia si em pogessiu indicar de quina manera podria aconseguir tenir un Mocador de la Vostra Colla

  Us deixo el meu mòbil o el mateix email ,telf. 666539737

  Moltes gràcies

  Salut i Castells

  Respon
 2. Laia Montoro Masó

  Bona tarda,

  Sóc una estudiant de psicologia i membre de la Colla Castellera de Figueres. Estic a l’últim curs de carrera i he de realitzar un treball de final de grau, he decidit centrar-lo en l’àmbit casteller.

  Malgrat ser conscient de que el risc de caigudes no és molt elevat, des del meu entendre, seria necessari construir un protocol que contemples les caigudes des el treball previ (reduir l’ansietat de caiguda abans de que s’hagi patit una caiguda, treball que s’hauria de dur a terme durant els assaigs) i un protocol que descrigui com hauria de ser l’actuació quan ja s’ha donat la caiguda(com dirigir-se als nens, com parlar de les caigudes etc.).

  De moment estic fent un treball de recerca en el qual pretenc conèixer si les colles castelleres incloses dintre de la coordinadora disposen de protocol de caigudes o no. M’adreço a vostès per tal de saber si a la seva colla disposa de protocol de caigudes i, en cas afirmatiu, si seria possible accedir a ell.

  Moltes gràcies,

  Laia Montoro Masó.

  Respon
 3. Robert Subirana Fiehler

  Benvolguts companys del delta soc el Robert de la colla castellera de l’alt maresme anomenats els maduixots i m’agradaria adquirir un mocador vostre. La meva adreça es C/ Mates i Rodes N13 de Calella de la costa BCN Gracies per endavant i Salut i castells

  Respon

Deixa un comentari