VILANOVA SERÀ #BLAUDELTA!

El proper 2 de novembre, els Xiqüelos i Xiqüeles tenim un repte, tenim un compromís. Serem a la 43a diada dels Bordegassos a Vilanova i la Geltrú, ciutat amb una plaça amb molta tradició castellera. Actuarem amb els Castellers de Castelldefels, els Minyons de l’Arboç i, naturalment, amb els Bordegassos de Vilanova.

És per això que anirem al màxim i intentarem deixar ben alt el nom de les nostres terres i de la nostra colla. Sabem fer castells, i els saber descarregar a plaça, però per a mantenir el ritme ens calen grans assajos i el compromís de tots i cadascun de nosaltres!

Necessitarem tota la força. Necessitarem tot l’entusiasme. Necessitarem grans assajos. Et necessitarem a tu, casteller/a del Delta, no hi faltis!!

Vilanova serà #BlauDelta

Un pensament a “VILANOVA SERÀ #BLAUDELTA!

  1. Falcó-Bordegàs

    Me fa especial il·lusió que vinguia a actuar una colla del delta a la nostra diada, part de la meua infància l’he viscuda allà!!!

    Respon

Deixa un comentari