DIADA FESTA MAJOR D’ALCANAR

Xiqüelos i Xiqüeles del Delta portem 3 castells de 6, en solitari, a Alcanar per a tancar la nostra gira de Primavera

En el marc de les Festes Majors de Maig d’Alcanar, la colla castellera del Delta de l’Ebre vam actuar a les 12:00 del migdia a la Plaça de l’Ajuntament del municipi d’Alcanar.

Va ser una actuació en solitari en una plaça de la que guardem molts bon records. Allí, fa poc més d’un any i mig i quan encara érem colla en formació, vam descarregar el nostre primer 3 de 6; castell que esdevenia la nostra segona construcció de sis pisos. També vam fer el nostre segon 4 de 6 acompanyat de dos pilars de 4.

En este retorn a la Plaça de l’Ajuntament d’Alcanar, hem portat a plaça i descarregat el 3 de 6 amb pilar, el 4 de 6 i el 3 de 6. També vam donar inici a la jornada amb un pilar de 4 i concloure amb el pilar de 4 aixecat per baix.

Amb esta actuació, donem per acabada la nostra gira de 4 diades seguides durant la primavera i on hem aconseguit consolidar la gama de castells de sis amb agulla i també carregar el 2 de 6. Estem molt satisfets de totes les actuacions de la gira, començant per les actuacions en solitari on hem descarregat tres castells de sis en cadascuna (Mas de Barberans i Alcanar), Perafort on vam descarregar el 5 de 6 i Vilafranca on vam carregar el nostre primer 2 de 6 de la temporada (castell que l’any passat vam aconseguir descarregar en 5 ocasions).

10984623_10205203626623545_8466940020241415059_nA partir d’ara, entrem en unes setmanes d’assajos per a preparar la nostra següent actuació que serà el diumenge 7 de juny per a la diada de l’aniversari dels Castellers de Vila-Seca i on compartirem plaça amb ells i també amb Los Xics Caleros. A finals de juny mos desplaçarem a Les Roquetes (Sant Pere de Ribes), on actuarem a la diada dels Castellers de Les Roquetes en el marc de les festes majors de la població.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.