Fira-Tots, entrega de premis Ebre-Liders i Jornades Parc Natural – 7 i 8 de juny de 2013

Aquest cap de setmana ha estat mogudet amb dues demostracions i la gala dels premis EbreLíders 2012.

El divendres 7 vam participar amb la inauguració de Fira Tots 2013, fira d’entitats i associacions, celebrada a Amposta, fent un pilar de 4 just després dels parlaments.

Tot seguit, una petita representació de la colla va anar cap a l’Ametlla de Mar, per assistir a la gala Ebre Líders on vam ser guardonats amb el primer premi en la categoria de projecció cultural, ecològica i popular

El dissabte 8 vam participar en les activitats de tarda de la setmana del medi ambient que celebra el Parc Natural del Delta del Ebre cada any, amb un taller i posterior demostració. En aquesta, vam fer dos pd4, amb l’estrena de segon. A més vam poder fer el nostre 2d5, amb novetat al tronc i a baixos. Vam poder fer una torre molt ben resolta. A més, vàrem fer proves de 3d5 i 4d5 fins dosos i canalla, també amb novetats i ben treballades.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.