Demostració a les Festes Alternatives Surt al Castell d’Amposta

Els Xiqüelos i Xiqüeles del Delta vàrem fer una demostració en el marc de les Festes Alternatives d’Amposta, la tarda del passat dimarts 13 d’agost.

Les Festes Alternatives estan organitzades per l’Associació “Surt al Castell”, sent enguany la seva tercera edició i amb notable èxit, consolidant-se any rere any dins de les Festes d’Amposta. L’objectiu no és altre que organitzar des del voluntariat una varietat d’actes, activitats i concerts per ampliar l’oferta de festes i arribar també a altres tipus de públics.

És dins d’aquest context que vam fer la nostra demostració, quedant gratament sorpresos per la quantitat de gent que va venir a veure’ns al recinte del Castell, donar-nos el seu caliu amb aplaudiments o fins i tot sumant-se gent del públic a donar suport a la pinya.

Un pd4 va ser el primer que vàrem aixecar, seguit d’un 3d6 fins dosos i un 4d6 fins dosos, per acabar amb 2pd4 simultanis. Ep! Un dels pilars, un cop carregat, va caure, però això també són els castells: caure per aprendre i tornar-te a aixecar amb major il·lusió encara.

Tot plegat va ser molt emocionant si tenim en compte que aquestes són demostracions en vista a preparar el nostre bateig oficial com a colla, el proper 5 d’octubre a Amposta. Perquè com a castellers i castelleres del Delta creixem i millorem com a colla però és impagable i et sents immensament orgullós de notar darrera l’alè de la gent, amb el seu suport, ànims i participació. Per això, mil gràcies!

Marc F.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.