Festa del Turisme a Riumar

El 2 i 3 d’agost se va celebrar a Riumar (Deltebre) la Festa del Turisme, una varietat d’actes per amenitzar els nombrosos turistes que visiten el nostre territori durant l’època estival.

Els Xiqüelos i Xiqüeles del Delta vam ser convidats a fer-hi una demostració el dissabte 3. Abans, però, vam aprofitar per realitzar un assaig obert a tothom a la mateixa Plaça Europa, on vam poder comptar amb la participació d’alguns castellers de la colla dels Sagals d’Osona.

 Arribada l’hora de la demostració, carregats de l’emoció que ens omple a tota la colla davant cada demostració i preparats amb la nostra vestimenta blanca, faixes i mocadors, vam aixecar un Pd4, un 2d5, un 3d5 i un Pd4. Cada castells era anunciada prèviament per l’organització a la vegada que breument explicaven als assistents què és això “dels castells” que estàvem fent i en què consisteix.

Poc a poc i amb bona lletra anem superant-nos i millorant les estructures i, quin millor indret per demostrar-ho com a colla del Delta de l’Ebre que som, que a la vora de la mateixa platja, la de Riumar, amb aquella típica i tant nostra olor a la salabror de la mar, davant la sorpresa dels turistes que mai abans havien vist un castell i la nostra satisfacció per una gran jornada.

Marc F.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.