Diada de primavera #deltebrede6

El dia 18 de maig tindrà lloc la diada castellera de primavera, la primera de la temporada dels blau delta i estrenant una nova plaça castellera a Deltebre.

A partir de les 12h als voltants de la plaça 20 de maig, la de davant de l’ajuntament, s’hi començaran a veure els Xiqüelos i xiqüeles del Delta acompanyats dels Castellers de les Roquetes i els Castellers de Gavà. Les tres colles portaran a la plaça les seves millors construccions de castells de 6.

Tantes són les ganes de tornar a fer castells després de la diada del bateig del passat 5 d’octubre a Amposta i la del 20 d’octubre a Gavà, que alguns membres de la colla han preparat un vídeo per engrescar a tothom a participar a la colla i a venir a la diada. Cliqueu aquí i aquí per veure el making of

També tenim un cartell molt #blaudelta sorgit del concurs de cartells que es va portar a terme i que va ser el més votat per la colla.

Cartell fet per Mireia Ferré
Cartell fet per Mireia Ferré

Us esperem a tothom!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.