Doble actuació dels Xiqüelos i Xiqüeles del Delta a Ulldecona

La colla castellera dels Xiqüelos i Xiqüeles dels Delta augmenta el ritme d’actuacions a mida que avança la temporada. És el cas d’aquest diumenge passat en que va dur a terme dues actuacions el mateix dia.


La primera actuació va ser a les dotze del migdia a l’Ermita de La Pietat d’Ulldecona. Aquesta es tracta d’una iniciativa promoguda per Òmnium Cultural i en la que més setanta colles castelleres d’arreu de Catalunya van alçar castells en vuit capitals europees (Barcelona, Berlín, Brussel•les, Ginebra, Lisboa, Londres, París i Roma), així com també en altres ciutat europees i poblacions catalanes. Sota el lema “Catalans Want To Vote. Human towers for democracy”, els “Blau delta” pretenen posar en el mapa a les Terres de l’Ebre en aquesta jornada reivindicativa del dret a decidir dels pobles a nivell internacional. Per a això van fer un pilar de 4 desplegant el missatge “Catalans want to vote”.
La segona actuació va ser per la tarda en el marc de les Jornades Musicals de l’Ermita de la Pietat, on els castellers dels delta de l’Ebre van fer un 4d6 (quatre de sis), després d’un intent desmuntat d’aquest mateix, i un pd4ps (pilar de quatre aixecat per sota), a la vegada que van participar de la gravació del proper videoclip del grup “Pepet i Marieta”.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.