DOLÇ FINAL DE TEMPORADA

Los Xiqüelos i Xiqüeles del Delta finalitzem l’any descarregant els millors castells que ens havíem plantejat, assolint la gamma alta de sis.

Tot i començar un any complicat, els Blau Delta hem aconseguit acabar de la millor manera possible, amb la gamma de 6 alta consolidada, descarregant en l’última actuació el 3d6a, el 2d6 i el 5d6. A més a més, cal destacar que tots els castells que em portat a plaça per primer cop, un total de sis, els hem descarregat al primer intent.

Cap d’aquestes construccions hagués estat possible sense el treball realitzat per cada membre de la colla, des del més petit fins al més gran, passant per cadascuna de les mans, veus i ànimes que fan gran aquesta colla.

Durant els mesos de desembre i gener aturem els assajos per descansar i recuperar-nos. Tot i això l’activitat social de la colla no ha parat, i és que quan es fa pinya com una família, és difícil separar-te durant molt de temps. Hem finalitzat l’any amb dos divendres d’activitats varies, vídeos, sopar i gresca que ens han dut a la celebració del dinar de colla, el dissabte 29 de novembre.

Per últim, remarcar que encarem un any emocionant, amb moltes ganes de seguir fent castells i demostrar a la resta del món la capacitat dels del Delta per fer-los ben alts. I és que en els últims assajos i actuacions, s’han pogut escoltar dos constants: la primera, ganes de fer durar més dies els assajos, l’altra, “un pis més”.

Us deixem el vídeo-resum [HD] de la temporada 2014, esperem que us agradi:

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.