PRÈVIA VILAFRANCA DEL PENEDÈS

Després de Perafort, els Xiqüelos i Xiqüeles del Delta ens desplacem a Vilafranca del Penedès.

Després de dues actuacions dels castellers del Delta de l’Ebre, una al Mas de Barberans i l’altra a Perafort, els Blau Delta ja preparem lo tercer desplaçament de la nostra gira de Primavera.

Al Mas de Barberans, en una actuació en solitari, vam aconseguir descarregar el tres de sis amb l’agulla (3d6a), el quatre de sis (4d6) i un quatre de sis amb l’agulla (4d6a) que ens va servir per a recuperar un castell que només havíem descarregat a la diada del nostre bateig.

A Perafort, vam actuar al costat de la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau. Amb la participació de les colles del Camp, esta va ser una de les diades més atractives de la jornada i on s’hi van vore castells de 6 per part nostra i de 7 i 8 per part de les altres:

  • Colla Joves Xiquets de Valls: 5d7, 4d8, 2d7, vd5
  • Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau: 3d7A, id2d7, 2d7, 5d7, pd5 i 3pd4
  • Xiqüelos i Xiqüeles del Delta: 3d6A, 5d6, id4d6A, 4d6A, 2pd4 i pd4ps

El fet de descarregar el cinc de sis (5d6) a Perafort, ens ha donat empenta als Xiqüelos i Xiqüeles del Delta de cara a la següent cita a Vilafranca del Penedès, ja que és la segona vegada que descarreguem aquest castell. Amb el 5d6, els BlauDelta veiem consolidada la feina feta en el tram final de la temporada passada i ens plantem al primer cap de setmana de maig amb tres castells de sis i mig descarregats.

5d6 BlauDelta (Fotografia: Joan Ferré)
5d6 BlauDelta (Fotografia: Joan Ferré)

Amb tot això, el proper diumenge dia 10 de maig a les 12:00 del migdia, la colla castellera del Delta de l’Ebre tenim una cita a la Plaça Milà i Fontanals de Vilafranca del Penedès per actuar en la diada d’inici de temporada dels Xicots de Vilafranca. Juntament amb els amfitrions i els BlauDelta, també hi actuaran els Castellers de la Sagrada família i els Minyons de l’Arboç.

Per part dels Xiqüelos i Xiqüeles del Delta, a Vilafranca serà difícil superar el registre aconseguit a Perafort, de totes maneres i en funció de com progressin els assajos d’esta setmana, els de la camisa Blau Delta no descartem intentar apujar el nivell i buscar la nostra millor actuació de la temporada.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.