DIADA I ANIVERSARI XIQUETS DE VILA-SECA

Xiqüelos i Xiqüeles del Delta obrim un juny ple d’actuacions amb la Diada d’Aniversari dels Xiquets de Vila-seca

Fotografia: Joan Ferré
Fotografia: Joan Ferré

El passat diumenge dia 7 los BlauDelta vam donar el tret de sortida a un mes de juny que, com ja va passar amb la Gira de Primavera, es presenta ple d’actuacions i que per tant serà tot un repte. Esta actuació inicial va ser a la Diada d’Aniversari dels Xiquets de Vila-seca, en què vam actuar amb la colla amfitriona i amb Los Xics Caleros, totes tres colles amb nivells i trajectòries prou similars.

En esta ocasió, los del Delta vam optar per revalidar la gamma de sis amb agulla. Així, vam obrir la nostra actuació amb un tres de sis amb l’agulla (3d6a), una de les construccions més solvents de la colla. En segona ronda, vam apostar pel quatre de sis amb l’agulla (4d6a), un castell que havíem perdut durant la temporada passada i que enguany ja hem descarregat per cinquena vegada. D’aquesta manera, podem dir que els BlauDelta hem consolidat els nostres castells de sis amb agulla. En tercera ronda, vam descarregar un tres de sis (3d6) en què estrenàvem una nova formació de tronc. Finalment, l’actuació dels Xiqüelos i Xiqüeles del Delta va concloure amb un pd4.

Les altres dues colles van presentar formacions molt similars a aquestes, entre les quals cal destacar el pd5 que els Xiquets de Vila-seca van aconseguir carregar per primera vegada.

El registre de les colles participants va ser:

  • Xiquets de Vila-seca: 3d6a, 5d6, 4d6, pd5(c)
  • Xics Caleros: 3d6a, 4d6a, 3d6, pd4
  • Xiqüelos i Xiqüeles del Delta: 3d6a, 4d6a, 3d6, pd4

Després de les bones sensacions d’esta diada, los Xiqüelos i Xiqüeles del Delta ja treballem per encarar la nostra propera actuació, que serà el dia 20 de juny a Les Roquetes de Sant Pere de Ribes.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.