ACTUACIÓ A HORTA DE SANT JOAN

Xiqüelos i Xiqüeles del Delta actuem en solitari a Horta de Sant Joan

La colla castellera del Delta de l’Ebre ens vam desplaçar este diumenge passat a Horta de Sant Joan invitats per la Penya Barcelonista del municipi.

L’actuació va ser a les 12:00 del migdia a la Plaça Catalunya i sota una forta onada de calor que va presentar unes condicions exigents per als Blaudelta. Juntament amb els castellers, també hi van participar els Grallers i Geganters d’Orta que van amenitzar l’actuació entre castells i pilars.

Els Blau Delta van començar l’actuació amb un pilar de 4 (pd4) amb estrenes de segon i terça. Acte seguit, la colla castellera del Delta va descarregar un dels 3 de 6 (3d6) millors de la temporada. Sòlid, estable, molt bé de mides i plantat amb molta decisió. Fet que va fer que los Xiqüelos i Xiqüeles del Delta aconseguissin la seva aleta número 21 de la temporada.

No va anar tan bé l’intent desmuntat de 3 de 6 amb agulla (id3d6a) que van haver de desmuntar degut a una rebrincada.

Fotografia: Aida Eme
Fotografia: Aida Eme

Finalment, per acabar i donar comiat, els Blau Delta van plantar dos pilars de 4 simultanis (2 pd4 simultanis) també amb estrenes en posicions de terça i segon.

En acabar l’actuació va ser el moment de fer un pica-pica de germanor amb els Geganters i Grallers d’Orta i despedir-nos amb tocs de dolçaina i caixa a càrrec dels músics castellers dels Xiqüelos i Xiqüeles del Delta.

Amb esta actuació, els Blau Delta encarem el mes de juliol amb una actuació a Deltebre i el plat fort de l’estiu com és la diada de les Festes Majors de La Ràpita on actuarem amb los Xics Caleros.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.