ACTUACIÓ A HORTA DE SANT JOAN

Xiqüelos i Xiqüeles del Delta actuem en solitari a Horta de Sant Joan

La colla castellera del Delta de l’Ebre ens vam desplaçar este diumenge passat a Horta de Sant Joan invitats per la Penya Barcelonista del municipi.

L’actuació va ser a les 12:00 del migdia a la Plaça Catalunya i sota una forta onada de calor que va presentar unes condicions exigents per als Blaudelta. Juntament amb els castellers, també hi van participar els Grallers i Geganters d’Orta que van amenitzar l’actuació entre castells i pilars.

Els Blau Delta van començar l’actuació amb un pilar de 4 (pd4) amb estrenes de segon i terça. Acte seguit, la colla castellera del Delta va descarregar un dels 3 de 6 (3d6) millors de la temporada. Sòlid, estable, molt bé de mides i plantat amb molta decisió. Fet que va fer que los Xiqüelos i Xiqüeles del Delta aconseguissin la seva aleta número 21 de la temporada.

No va anar tan bé l’intent desmuntat de 3 de 6 amb agulla (id3d6a) que van haver de desmuntar degut a una rebrincada.

Fotografia: Aida Eme
Fotografia: Aida Eme

Finalment, per acabar i donar comiat, els Blau Delta van plantar dos pilars de 4 simultanis (2 pd4 simultanis) també amb estrenes en posicions de terça i segon.

En acabar l’actuació va ser el moment de fer un pica-pica de germanor amb els Geganters i Grallers d’Orta i despedir-nos amb tocs de dolçaina i caixa a càrrec dels músics castellers dels Xiqüelos i Xiqüeles del Delta.

Amb esta actuació, els Blau Delta encarem el mes de juliol amb una actuació a Deltebre i el plat fort de l’estiu com és la diada de les Festes Majors de La Ràpita on actuarem amb los Xics Caleros.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.