CASTELLS DE POSTAL

Castells de postal dels Xiqüelos i Xiqüeles al Delta” es com titulava Diari Casteller la mostra castellera que vam fer el passat diumenge 12 de juliol a la platja del Trabucador, quan el sol començava a declinar.

IMG-20150713-WA0001

La noticia, acompanyada d’imatges de diferents autors presents al vell mig del Delta, resumia el nostre cap de setmana així: “Els Xiqüelos i Xiqüeles del Delta van gaudir d’un diumenge carregat d’actes. Van iniciar el dia fent un taller familiar abans de les deu a la Plaça del Mercat de Jesús i Maria. A les onze, la colla ja era a Ebre Terra per fer una actuació en solitari i van tancar el dia d’una manera ben especial: alçant castells a la Platja del Trabucador, un dels indrets més especials i màgics del Delta, que els va deixar postals com aquestes

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada