CASTELLS DE POSTAL

Castells de postal dels Xiqüelos i Xiqüeles al Delta” es com titulava Diari Casteller la mostra castellera que vam fer el passat diumenge 12 de juliol a la platja del Trabucador, quan el sol començava a declinar.

IMG-20150713-WA0001

La noticia, acompanyada d’imatges de diferents autors presents al vell mig del Delta, resumia el nostre cap de setmana així: “Els Xiqüelos i Xiqüeles del Delta van gaudir d’un diumenge carregat d’actes. Van iniciar el dia fent un taller familiar abans de les deu a la Plaça del Mercat de Jesús i Maria. A les onze, la colla ja era a Ebre Terra per fer una actuació en solitari i van tancar el dia d’una manera ben especial: alçant castells a la Platja del Trabucador, un dels indrets més especials i màgics del Delta, que els va deixar postals com aquestes

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.