Diada d’inici d’estiu a Alcover

Els Xiqüelos i Xiqüeles del Delta vàrem participar a la diada d’estiu a Alcover

El dissabte a la tarda varem viatjar a Alcover per a compartir plaça amb els Castellers de la Ilusió, Torraires de Montblanc i Xiquets d’Alcover, dintre la diada d’inici d’Estiu.

Vàrem arribar ben pronte a la tarda, per poder berenar abans de l’actuació. Poc a poc varen anar arribant els participants de les altres colles i ben passades les 18:00h vàrem començar l’actuació amb el 3d6a , però per una indecisió de la canalla, amb un peu mal col·locat, i per previndre mals majors va fer que el desmuntéssim. Amb un canvi de ritme, en segona ronda vam anar a pel 4d6 es va descarregar sòlidament, amb l’ajuda de alguns membres la colla Joves Xiquets de Valls i les altres colles a pinyes. Tot seguit, vam repetir el 3d6a que es va descarregar còmodament amb un canvi en el pom. A última ronda, el 3d6 va anar molt bé també. I vam acabar la diada amb el pd4ps on varem estrenar enxaneta.

La diada de les altres colles va ser molt semblant, excepte els Xiquets d’Alcover vàren intentar el 2d6. Els castellers de la Il·lusió vàren fer construccions de cinc, molt celebrades per tots els assistents.

Amb tot, un cop acabada l’actuació, els anfitrions ens varen oferir un refrigeri i, abans de tornar amb l’autobus, vàrem fer un mos abans de tornar amb el bon sabor de boca de fer tres aletes.

alcover_2 alcover_1 alcover_6 alcover_3 alcover_4 alcover_5

La següent actuació Xiqüela serà el 9 de juliol a les Festes Majors de Jesús

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.