3r aniversari a Amposta amb Xiquets de Cambrils

Resum de l’actuació del 3r aniversari a Amposta de Xiqüelos i Xiqüeles del Delta amb Xiquets de Cambrils

Enguany l’aniversari el vam tenir que avançar amb motiu de la celebració del Concurs de Castells i el varem celebrar el dissabte 24 de setembre.

Veniem de la diada blava a Vila-seca on vam poder fer moltes estrenes de cara a aquesta actuació, tant especial per fer-se a la plaça de la Vila a Amposta.

Com és habitual, vam quedar al bar Gràcia abans de l’actuació per reunir-nos. Després varem anar al pont a fer-nos la foto de grup, com cada any i després vam enfilar la plaça de la vila. Teniem ganes de tornar lligar una bona diada amb la solvencia que mereix el treball fet a l’assaig, als esforços de tota la colla per fer castells i preparar una festa al final de l’actuació.

Enguany cal destacar que l’ajuntament va fer una placa per commemorar l’actuació de la colla Joves Xiquets de Valls l’any anterior que hi va fer un 3d9f, fent d’Amposta una plaça de nou. Al tornar-hi, teniem moltes ganes de treure’ns l’espina del fiasco de l’any anterior també.

Amb tot, vam obrir diada amb dos pilars de quatre, per seguir amb amb el 4d6a, el 3d6a i el 4d6. Tots fets amb molta tranquilitat i solvència. Molt bé, colla!

Agraïr la presència de la colla Xiquets de Cambrils en unes dates tant difícils, on tothom es reserva de cara al Concurs. La colla del Baix Camp va fer un pd4, un 3d6a, un 4d6, un 3d6 i un pd4.

Al acabar la diada, vam anar en una gran (molt gran) cercavila cap al Pavelló

 

Fotos: Juancar i Joan Ferré

Text: Agustí

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.