Festes del Barri de Miramar, diada a Vila-Seca

Aquest passat diumenge a la tarda, vàrem participar a la diada a Vila-seca juntament amb Torraires de Montblanc i Xiquets de Vila-Seca

En un horari nou per nosaltres, diumenge a la tarda, varem anar a Vila-Seca a la diada de les festes del barri de Miramar. Després d’haver participat de la inauguració de les World Sports Games de Tortosa, en la mateixa setmana, teníem feina.

Durant la setmana els assajos es van anar adaptant al calendari i les confirmacions de la diada, en la que ens vam plantejar recuperar el 3d6 amb l’agulla. Especialment intens l’assaig del divendres per polir el tres. Amb tot, durant la diada no es va acabar d’assentar el castell i es va desmontar per si acas. També en aquesta diada vam estrenar el pd4ps amb nova formació i pinya. Finalment el pd4 de comiat va recuperar una terça.

Comentar que la diada va comentar amb el suministrament, per part de Sorea, d’aigua freda amb un abeurador al mig de la plaça. Una solució nova, almenys per nosaltres, molt ben pensada. Tot i que la diada va ser remullada per una tronada d’estiu.

La propera diada és la de FM de Sant Carles de la Ràpita. Ens posarem a treballar ja!

 

 

Varem fer: id3d6, id3d6a, pd4ps i pd4

Fotos: Joan Ferré

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.