La colla i la crisis del Covid19

La colla en temps del coronavirus

Aquest article reflexa l’estat actual de la colla, al igual que pràcticament totes les colles castelleres. La pandèmia del Covid19, amb la seva capacitat de contagi, ha obligat a governs i institucions a aplicar diverses mesures de contenció de la malaltia. La principal és el confinament de les persones i l’aplicació del distanciament social. Això significa que s’ha d’evitar el contacte o la proximitat amb altres persones, ja que, tot i no tenir símptomes, poden transmetre aquesta malaltia que pot tenir complicacions clíniques molt greus.

Això afecta al món casteller de ple, i actualment, sense cap previsió de tornada. L’activitat castellera implica una activitat de moltes persones i de una activitat en moltíssima proximitat les unes de les altres. En el moment d’escriure aquest article, no es contempla encara la tornada de l’activitat econòmica no essencial, ni l’activitat a l’aire lliure i molt menys, una activitat amb gran concentració de persones, com pot ser fer castells.

En aquest marc, Xiqüelos i Xiqüeles del delta està en suspens. No assagem, no actuem, però estem a casa esperant tornar a sortir, a abraçar-nos i a fer castells un altre cop.

3d6

Salut i ens veiem!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.