Diada Ebrenca a Sant Carles de la Ràpita

El passat diumenge 20 de juliol, la plaça del Cóc de la Ràpita va acollir per segon any consecutiu la trobada castellera ebrenca en el marc de la festa major. La diada va agrupar les dues colles castelleres de les Terres de l’Ebre, d’un banda, Los Xics Caleros, i de l’altra, los Xiqüelos i xiqüelos del Delta.

Després de donar la benvinguda amb uns pilars de quatre (pd4), Los Xics Caleros van començar
amb un tres de sis (3d6). A les següents rondes van descarregar el cinc de sis (5d6), en segon intent, i el tres de sis amb l’agulla (3d6a).

Pel que fa als nostres, els “Blau Delta” van descarregar el tres de sis amb l’agulla (3d6a) i a la segona ronda el quatre de sis (4d6) en segon intent. A la tercera ronda, també en segon intent, van descarregar el tres de sis (3d6). Per acabar, es va descarregar el pilar de quatre aixecat per sota (pd4s).

 3d6a - Sant Carles de la Ràpita
3d6a – Sant Carles de la Ràpita
 4d6 a Sant Carles de la Ràpita
4d6 – Sant Carles de la Ràpita

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.