2n ANIVERSARI XIQÜELOS I XIQÜELES DEL DELTA

Xiqüelos i Xiqüeles del Delta celebrem el nostre segon aniversari a Amposta amb Joves Xiquets de Valls i Bordegassos de Vilanova.

El proper dissabte dia 3 a les 19:00h de la tarda, los Xiqüelos i Xiqüeles del Delta rebrem a la Plaça de la Vila d’Amposta (Plaça de l’Ajuntament) a la Colla Joves Xiquets de Valls i als Bordegassos de Vilanova en la diada del nostre segon aniversari.

Esta diada sempre ha estat una cita molt important en el nostre calendari, celebrem el dia del nostre bateig com a colla castellera. Dos anys més tard, els de la camisa BlauDelta volem portar a plaça el que seria la nostra millor actuació feta mai des de que som colla castellera i per a la qual també estem treballant per a estrenar el pilar de 4 caminat (pd4cam).

Pel que fa a les colles invitades, cal destacar la intenció de descarregar el primer castell de nou pisos a Terres de l’Ebre per part de la Colla Joves Xiquets de Valls, tal i com han anunciant per les xarxes durant esta setmana. D’altra banda, també s’espera una bona actuació dels Bordegassos de Vilanova després de comprovar el seu nivell en la nostra visita l’any passat a Vilanova i la Geltrú.

Per a acabar de preparar esta diada, els castellers del Delta farem un assaig especial divendres dia 2 a la mateixa Plaça de Vila d’Amposta i on volem avançar a la gent que s’hi apropi un tastet del que es podran trobar a la diada del segon aniversari.

12088314_10205997088299591_2031570113975785919_n

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.