Actuació Sant Jordi al Mas de Barberans

El dissabte, dia de Sant Jordi, vam fer una actuació al Mas de Barberans, en el marc de les seves festes locals.

Era la primera diada de la temporada i actuàvem juntament amb els Xics Caleros. A les 17:00h l’avinguda Catalunya ja era invadida pels castellers, s’acabaven de polir els detalls i començàvem a preparar-nos per una actuació de dos pilars i dos castells.

Es va obrir actuació amb dos pilars de quatre amb l’estrena de segon. Després, obriem ronda amb un 3d6. Tanquem la pinya, pugen segons, pinta bé, pugen terços dosos i canalla. Just quan l’enxaneta feia els tres passos, el tres va girar i vàrem caure, deixant el castell amb intent. Tot seguit, els Xics Caleros descarregaven un 4d6 força treballat a tots els pisos.

Amb canvis forçats a tronc, vàrem reintentar el 3d6, convençuts de fer-lo bé, després de les bones sensacions de l’intent anterior. Amb tot, el castell es va descarregar i representava la primera l’aleta de la temporada. Els Xics Caleros continuaren amb un intent desmontat de 3d6.

A ronda de pilars de comiat, totes dues colles varen descarregar pilars de quatre. A més, els Xics Caleros varen fer un intent de pilar de cinc, que no va quedar en carregat per breus segons.

Un cop acabada l’actuació, els músics ens varen oferir l’animació, a més, de la celebració per l’estrena de camises noves. Moltes felicitats!

Queda encetada la temporada que continuarà a Camp-Redó l’1 de maig. Actuarem amb Castellers de Tortosa a la Torre de Camp-Redó. Després seguirem amb el dia del casteller el 7 de maig, amb farem assaig especial amb la colla Joves Xiquets de Valls, a més de dinar i festa al local.

Descarregada del pd4 de comiat Aleta del pd4 d'inici Aleta del 3d6 Estrena de camises

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.