Festes Majors de la Sènia

No hi ha res millor per a una colla castellera que fer una actuació gaudint d’un ambient de festes majors, i aquest cap de setmana ho hem pogut disfrutar a les de La Sénia.

Arribem a la plaça puntuals, acompanyats de diversos membres dels Castellers de Santa Coloma que han vingut a fer pinya amb nosaltres. Ens comencem a enfaixar mentre sonen els trabucaires i observem els focs artificials que s’alcen per damunt nostre.

Arriba el nostre torn, iniciem amb el pd4 de benvinguda, seguit del 2d5, el 3d6 fins dosos, un idpd4 i un pd4 especial, protagonitzat per la família (pare, mare i dos filles) dels Sagals d’Osona i mig seniencs que ens han ajudat als darrers assajos.

Un cop acabada l’actuació ens dirigim a refrescar-nos i dinar al pantà per completar un dia rodó, que ha suposat la nostra última demostració abans de les mini-vacances castelleres. Us esperem a tots al proper assaig, el 5 de setembre.

Des d’aqui volem agraïr a tot el públic assistent per resistir el sol del migdia d’un dia d’agost i de tantes i tantes persones que vàren unir-se a la pinya, formant part de cadascun dels castells i vivint en primera persona l’experiència del fet casteller.

Cristian

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.