II Trobada de Muixarangues a Castelló

Aquest dissabte 25 de març vàrem fer la primera sortida de la temporada, en el marc de la II Trobada de Muixarangues a Castelló

Els amics de la conlloga celebraven aquest dissabte passat la seva diada dintre de les festes de la Magdalena 2017, convidant als Negrets de l’Alcúdia, a la Jove de València i a la nostra colla, a la seva diada.

Veniem d’actuar a la fira de l’Oli de Godall on vàrem fer dos pilars i ens enfrontavem a la primera actuació sencera. Que l’actuació fos en dissabte i ser la primera actuació representava un gran repte per la colla. Però el doodle es va anar emplenant i vam arrancar un autobús i diversos cotxes particulars des del territori a primera hora per arribar a les deu a la Pèrgola de Castelló.

Allí ens vam reunir per anar fins a l’ajuntament per fer una rua fins a la plaça de l’actuació, la dels Horts del Corders, en ple centre de la ciutat de la Plana.

Anàvem tercers, per darrera de la Jove i Negrets i davant de la Conlloga. En primer ronda vam fem un pilar de quatre amb una estrena d’enxaneta (que abans era terça), terç (que abans era segon) i nova camisa de segon. Va anar ben ràpid i dóna bones sensacions per a noves proves.

En segona ronda vàrem intentar el 3d6, que va quedar en intent desmuntat al no poder remontar el terç l’enxaneta.

En tercera ronda vàrem intentar el 3d6a, que malauradament també va quedar amb intent desmuntat al remontar la mateixa enxaneta tot el castell, però el castell s’havia allargat massa i es va decidir baixar. Amb tot, l’acotxadora va entrar a l’agulla i es va completar, demostrant l’ofici de tota la colla en un castell molt llarg.

Per acomiadar la diada, vàrem fer el pd4ps sense complicacions. Una autèntica llàstima no tenir aletes de castells, que demostra que hem de treballar la canalla, però l’animem degut a la seva joventut i la seva estrena per necessitat.

Finalment, vàrem concloure la diada amb la polca d’Ours i el tradicional bateig de camises noves. Degut a la bona temperatura i sol de la diada, ningú es va constipar.

La conlloga ens va preparar un dinar que va congregar quasi 400 participants de la diada. Després vàrem fer festa fins les set que l’autobus va marxar.

Des d’aquí moltes gràcies a la conlloga per l’hospitalitat!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.