20 Anys dels Nyerros de la Plana

Aquest dissabte varem viatjar a Manlleu per participar al 20é aniversari dels Nyerros de la Plana. Vam actuar juntament amb Tirallongues de Manresa, Falcons de Vilanova, Falcons de Barcelona, Escaldats de Caldes i Castellers de les Gavarres.

En la sortida més llunyana de la història de la colla, vam viatjar fins a Manlleu. Era una diada amb moltes colles, però també amb molta calor.

A l’arribada, els anfitrions ens van convidar a fer una cercavila fins la plaça. UN gran detall preparar-nos un cartell amb el nostre nom!

Un cop arribats a plaça, que era molt gran, ens vam recol·locar a la sombra per actuar les quatre colles castellers i les dues de falcons. Vam començar la diada amb un pd4 ben tranquil. Llavors, per motius logístics, vam esperar una ronda a fer els nostres castells. Primer vam fer un intent desmontat de 3d6, amb canvis forçats, que a la següent ronda vam descarregar. A ronda de repetició vam repetir el 3d6 per rodar canalla amb un nou pom.

Al acabar l’actuació vam anar a sopar i a disfrutar del concertet que Nyerros va preparar per als assistents. Moltes gràcies!

Vàrem fer un pd4, id3d6, 3d6, 2n 3d6 i pd4 de comiat.

 

Tags:, ,

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.