4t aniversari Xiqüelos i Xiqüeles del Delta 2017

El passat dia 30 de setembre, es va celebrar el quart aniversari de la colla castellera Xiqüelos i Xiqüeles del Delta, acompanyats pels Nyerros de la Plana i la Colla Joves Xiquets de Valls.

Sense dubte, el quart aniversari de la colla castellera del Delta serà recordada pel dia abans de l’1 d’Octubre. Això va marcar l’ambient, molt expectant, així com l’assistència de persones de les colles. És el cas de la colla Nens del Vendrell, que havien d’assistir, però el fet de defensar la seva seu, com a punt de votació, va fer que el gruix de la colla no assistís, però sí una part, per fer un pd4 de conmemoració. Moltes gràcies.

Tot i això, nosaltres vam complir amb el nostre ritual de fer-nos la foto davant del pont d’Amposta i entrar pel carrer Major d’Amposta, per actuar a la plaça de l’Ajuntament. Per aquesta ocasió, vam entrar amb el pd4 caminat, inèdit enguany, pero molt ben preparat.

El resultat de la diada va ser: pd4 cam, pd4, 4d6a, id3d6, id4d6, 4d6, ipd4ps. Vam començar executant un 4d6a molt treballat per una indecisió en portar el castell. Tot i això, es va reeixir en el castell. Aquest cop, no vam completar els dos castells següents per indecisions en el pom. Un canvi final, va permetre fer una segona aleta a la nostra plaça.

A destacar la realització, per part de la Colla Joves Xiquets de Valls, d’un pd7f.

Finalment, vam concòrrer tots a sopar, fent cerca-vila per l’avinguda de la Ràpita, fins el Pavelló Firal, on de nou, Vé de gust, ens va servir un sopar de cloenda mes sessió de DJ amb MorenoRosDJ.

 

 


Fotos: Meritxell Vida i altres

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.