ACTUACIÓ A LA FESTA MAJOR DE LES ROQUETES

Dissabte 20 de juny, els Xiqüelos i Xiqüeles del Delta ens vam presentar a Les Roquetes (Sant Pere de Ribes) per celebrar la nostra última diada de la primavera, que alhora ha estat la prèvia de l’intens estiu que ens espera.

L’actuació, que va tenir lloc amb els Castellers de les Roquetes i la Colla Jove Castellers de Sitges va estar marcada pels castells de sis i de set de les diferents colles, així com per l’ambient festiu i l’olor de pólvora del proper Sant Joan.

Fotografia: Silvia VidalPer part nostra, els BlauDelta vàrem iniciar la primera ronda descarregant el tres de sis amb l’agulla (3d6a), que tot i fer noves incorporacions segueix sent l’aposta segura per obrir la diada a plaça.

En segona ronda, arribava el torn del quatre de sis (4d6) que com el primer, vàrem descarregar amb certa facilitat. El moment de menys eufòria, potser fou durant la tercera ronda, quan el tres de sis, dos cops, es quedava en intent desmuntat (id3d6), per poc, quan la canalla ja estava a punt de coronar el castell.

Tot i això, la colla sabem que la feina s’està fent, i el progrés és molt gran assaig rere assaig i diada rere diada, així que no ens ho vam pensar dos cops a l’hora de descarregar el pilar de quatre (pd4) final amb alegria i diversió. Amb aquesta actitud és com vam emprendre la festa i el sopar que ens va preparar la colla amfitriona per acabar la diada.

Després de la visita fora de casa, la propera diada serà el cap de setmana vinent a Horta de Sant Joan, on els BlauDelta actuarem en solitari, fet que ens ha de fer assistir a tots massivament el divendres 26 de juny al proper assaig, i únic, abans de la nostra primera actuació a la població ebrenca de la Terra Alta. Posats a mirar una mica més lluny, aquest assaig també marcarà un mes exacte per a la diada de Festa Major de la Ràpita, un de les grans al calendari de la colla.

Resultat de les tres colles:

  • Castellers de les Roquetes: id4d7, 4d7, id3d7, 3d6a, 2d6, 2pd4
  • Colla Jove Castellers de Sitges: 4d6a, 4d7, 2d6, pd5, 2pd4
  • Xiqüelos i Xiqüeles del Delta: 3d6a, 4d6, id3d6, id3d6, pd4

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.