Actuació en solitari a la festa del Vi – 31 de maig

Aquest dissabte passat dia 31 de maig, en el marc de la II Festa del Vi de les D.O. Catalanes a la Vora del Riu a Amposta, la colla castellera dels Xiqüelos i Xiqüeles del Delta han dut a terme una exhibició castellera en solitari.

Per als “Blau delta”, aquesta ha estat la segona cita castellera d’una temporada plena de reptes i en la que esperen consolidar els castells estrenats durant l’any 2013 i també créixer com a colla i portar a plaça nous castells més complicats tal i com van fer fa dues setmanes a Deltebre.

En aquest sentit, ara fa un any i durant la primera edició de la Festa del Vi de les D.O. Catalanes a Amposta, els Blau delta ja van participar-hi quan encara eren colla en formació. Aquell dia van portar a plaça un pilar de quatre. Un any més tard, durant la segona edició d’aquesta Festa del Vi, han descarregat un pilar de quatre, un intent desmuntat de tres de sis que han i un complicat pilar de quatre aixecat per sota.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Amb aquesta segona actuació de la temporada, els Xiqüelos i Xiqüeles del Delta, estan escalfant motors per al gruix de la temporada i encaren la següent cita castellera impulsada per Òmnium Cultural i en la que el dia 8 de juny a les 12:00 hores, milers de persones alçaran castells de forma simultània en diferents ciutats i capitals europees per a dir al món que els catalans volem decidir lliurement el nostre futur com a poble sota el lema “Catalans Want To Vote”. Amb la participació dels Blau Delta en aquesta iniciativa, els castellers del Delta de l’Ebre pretenen posar en el mapa a les Terres de l’Ebre aixecant castells en un lloc destacat de les nostres terres com l’Ermita de la Pietat d’Ulldecona.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.