#11S2014 Nosaltres també hi vam ser!

El passat dia 11 de setembre la colla també va estar present a la V. Vam estar situats al Tram 1, just al davant de l’escenari.

El dia va estar ple d’emocions i més perquè els nostres músics van pujar a l’escenari perquè el toc de castells sonés per a totes les colles i per a tota Catalunya mentre l’enxaneta del nostre pilar enviava un petó a tota la V.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Amb aquesta empenta hem iniciat el setembre, que ens portarà el dia 27 a les 19h a la plaça del Mercat d’Amposta a la celebració del nostre primer aniversari. En breu tindreu més notícies, mentrestant ens podreu trobar cada dimarts, dimecres i divendres a partir de les 20h assajant al pavelló firal d’Amposta.

*Divendres 19 assajarem excepcionalment al local de la Ràpita, darrere el mercat municipal (C. Alba, 2)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.