#11S2014 Nosaltres també hi vam ser!

El passat dia 11 de setembre la colla també va estar present a la V. Vam estar situats al Tram 1, just al davant de l’escenari.

El dia va estar ple d’emocions i més perquè els nostres músics van pujar a l’escenari perquè el toc de castells sonés per a totes les colles i per a tota Catalunya mentre l’enxaneta del nostre pilar enviava un petó a tota la V.

This slideshow requires JavaScript.

Amb aquesta empenta hem iniciat el setembre, que ens portarà el dia 27 a les 19h a la plaça del Mercat d’Amposta a la celebració del nostre primer aniversari. En breu tindreu més notícies, mentrestant ens podreu trobar cada dimarts, dimecres i divendres a partir de les 20h assajant al pavelló firal d’Amposta.

*Divendres 19 assajarem excepcionalment al local de la Ràpita, darrere el mercat municipal (C. Alba, 2)

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.