BLAUDELTA a la 43 DIADA DELS BORDEGASSOS

Este 2 de novembre s’ha celebrat la 43a Diada dels Bordegassos de Vilanova. Enguany les colles convidades han estat Castellers de Castelledefels, Minyons de l’Arboç i Xiqüelos i Xiqüeles del Delta. La diada s’ha celebrat a la plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú a les 12:30h, amb una bona temperatura i bon ambient entre les colles.

La diada l’han obert Bordegassos amb un intent desmontat d’un 4d8 quan entraven dosos. Han
apostat llavors, pel 5d7. Després hi han tornat, fet que els ha permés descarregar aquest 4d8, “el carro gros”. En tercera ronda han fet un 7d7. Pel que fa als Castellers de Castelldefels, han portat a plaça el 3d7, un 5d6 i han fet dos intents desmontats de 4d7. Minyons de l’Arboç ha fet una tripleta de 7. Han fet, doncs, un 3d7, un 2d6 i 4d7, tots ells descarregats al primer intent.

Fotografia: Aida EMe
Quatre de sis (4d6) xiqüelo

Finalment, los Xiqüelos i Xiqüeles del Delta hem igualat la nostra millor actuació, aquest cop lluny de l’Ebre, amb un tres de sis amb l’agulla (3d6a), un dos de sis (2d6) i un quatre de sis (4d6). En aquesta actuació s’han fet estrenes de canalla i novetats al tronc del 4d6 i en altres posicions de pinya.

En ronda de pilars, Bordegassos han fet 2pd5 i 4pd4. Castellers de Castelldefels han mostrat un vano de 5 i els Xiqüelos i Xiqüeles del Delta hem descarregat un pilar de quatre per sota (pd4ps) i un pilar de quatre (pd4). Finalment, Minyons de l’Arboç han descarregat 2pd4.

Per a nosaltres, los Xiqüelos i Xiqüeles del Delta, representa la sortida més llunyana de la temporada i hem portat els nostres millors castells, amb la qual enfilem el nostre final de temporada, que tindrà lloc el proper 16 de Novembre a Cambrils en el marc de la 1a diada de colles del sud.

Los xiqüelos i xiqüeles
Xiqüelos i xiqüeles a Vilanova i la Geltrú
One Comment

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.