Actuació Camp-redó suspesa

Aquest diumenge dia 1 de maig, dia del treballador, es celebrava la festa de la Torre del Font, on Xiqüelos i Xiqüeles del Delta teníem actuació amb Castellers de Tortosa, però desgraciadament, va quedar suspesa a causa del vent.

Cartell de l'actuació a Camp-redó

A les 11:30 haviem arribat tots els castellers de la colla al voltant de la Torre de Font de Quinto, però vam ser acompanyats per un fort vent que feia perillar les construccions, al ser un espai elevat i amb apenes zones protegides. Després de parlar-ho, amb els organitzadors i alguns dubtes, vam marxar. Una llàstima per ser una localització ben bonica, amb grans vistes del riu.

En l’agenda blaudelta, la següent parada és el proper dia 7 de maig, amb el Dia del Casteller.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.