DIA DEL CASTELLER

El passat 18 d’abril, els Xiqüelos i Xiqüeles del Delta, vàrem celebrar el Dia Del Casteller al pavelló firal de Sant Carles de la Ràpita. La jornada va transcórrer sobre el previst, amb un ambient festiu i d’esperit casteller per part de tots els participants.

De bon matí, els més petits, i no tant petits, van poder xalar amb les diferents activitats organitzades com les curses de sacs, saltar a la corda, la corda fluixa, el castell inflable, el taller de dibuixos i el de pintar cares, entre altres.

Al migdia la festa es va animar amb l’actuació dels nostres músics, que ens van fer un bon repertori per engrescar a tothom a ballar i jugar per fer gana a l’hora del dinar, on vam compartir un bon plat de macarrons, escalopa de pollastre amb patates i gelat per acabar l’àpat.

Durant la tarda, moltes de les activitats es van continuar realitzant, però a més a més, vam iniciar un taller casteller molt divertit en el que durant quatre hores tots i totes els que van voler-se enfaixar van poder introduir-se en el món casteller, i aquells que ja ho havien fet, realitzar noves proves.

Per agafar forces, a l’hora de sopar vam repartir el pa amb tomàquet o allioli, les salsitxes i botifarres. Durant aquest, també vam sortejar el quadre casteller, l’agraciat fou el portador del número 008 (Felicitats!). La festa va continuar amb el BlauDelta Sound System, que ens va fer ballar i cantar a tots fins passades les quatre de la matinada.

Així doncs, podem assegurar que el Dia Del Casteller va ser una jornada plena de festa, diversió i cares noves que esperem veure aviat a l’assaig. A més a més, també podríem descriure la diada com a solidaria, ja què entre tots i totes vam fer una quantiossa recollida d’aliments destinats per a Creu Roja.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.