TOT A PUNT PER A LA TERCERA

Xiqüelos i Xiqüeles del Delta i Xics Caleros ens trobarem a la III Diada Ebrenca de Sant Carles de la Ràpita.

El proper diumenge 26 de juliol a les 11:00 del migdia, los Xiqüelos i Xiqüeles del Delta rebrem als Xics Caleros en la Diada Ebrenca que se celebra des de fa tres anys en motiu de la Festa Major del Municipi de Sant Carles de la Ràpita.

Este és el tercer any que se celebra la diada i amb ella se pretén donar continuïtat al format dels dos darrers anys on ens trobe, en la mateixa plaça estes dos colles castelleres de les Terres de l’Ebre.

Per a nosaltres, esta sempre ha estat una diada molt important perquè va ser la primera vegada que vam aconseguir descarregar un castell de sis quan encara erem colla en formació. Per este motiu, els castellers del Delta vam voler fer un assaig especial dimarts passat a la Plaça del Cóc, lloc on va començar la nostra trajectòria castellera.

Amb este assaig especial a la Plaça del Cóc, els Blau Delta vam voler avançar a la gent que s’hi va apropar un tastet del que es poden trobar a la diada de diumenge que ve.

Per part dels Xics Caleros, s’espera que vinguin en bona forma després de les dos darreres actuacions on han descarregat castells de la gamma alta de sis.

IMATGES DE L’ASSAIG ESPECIAL A LA PLAÇA DEL CÓC

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.