ELS BLAUDELTA SOM OPTIMISTES!

El passat dimecres 1 d’Abril, el jovent de Xiqüelos i Xiqüeles del Delta encetavem des de la ràdio un mes ple d’activitats.

Els joves de la colla van representar-nos molt bé al concurs “Els Optimistes” de Catalunya Ràdio, que podeu escoltar tots els dies laborables de 13h a 14h. Durant l’hora de programa, els BlauDelta vam respondre amb molt d’encert la majoria de preguntes i proves, fins al punt que varem quedar guanyadors del programa del dia per pocs respecte els joves dels Margeners de Guissona, colla castellera amb qui competíem.

Tot i això, l’empat amb una altra entitat que participava la mateixa setmana, va fer que una pregunta fos la decisiva per desempatar i, malauradament, no varem tenir la sort necessària al donar la resposta.

Tot i això, ningú no ens llevarà l’experiència viscuda, perquè encara que no haguem participat a la final, el programa va ser molt divertit i l’estona que vam passar tots junts amb Catalunya Ràdio va valer molt la pena!

ESCOLTA EL PROGRAMA AQUÍ:  http://www.ccma.cat/catradio/alacarta/els-optimistes/els-optimistes/audio/876205/

Alguns dels participants, ens falten l'Eva i la Marta que estaven als estudis centrals!
Alguns dels participants, ens falten l’Eva i la Marta que estaven als estudis centrals!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.