FESTA MAJOR del MAS DE BARBERANS

BON INICI DE LA PRIMAVERA BLAUDELTA

Aquest passat diumenge 26 d’abril, los Xiqüelos i Xiqüeles del Delta, vam donar el tret de sortida a la Primavera BlauDelta des de la festa major del Mas de Barberans, on vam actuar en solitari.

La diada, que tot i començar amb 4 gotes d’aigua a l’hora dels dos pilars de quatre (pd4) simultanis, va protagonitzar-se pel predomini del sol i el caliu amb el que la població de la petita vila del massís dels Ports ens va rebre.

Pel que fa als castells, els BlauDelta vam encetar l’actuació amb el tres de sis amb l’agulla (3d6a), que un cop descarregat ens va donar la força suficient per recuperar, en segona ronda, el quatre de sis amb l’agulla (4d6a), un castell que no vam descarregar l’any passat.

Per anar acabant, vam descarregar el tres de sis (3d6), i seguidament, un pilar de quatre (pd4) va donar fi a la que de moment, ha estat la millor diada en solitari dels Xiqüelos i Xiqüeles del Delta.

La propera parada on els de Delta podrem revalidar els castells descarregats serà a Perafort, on el diumenge 3 de maig actuarem amb la Colla Joves Xiquets de Valls i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau.

Fotografia: Aida EMeAidaEMe (3)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.