DIADA A VILAFRANCA DEL PENEDÈS

Xiqüelos i Xiqüeles del Delta aconseguim carregar el 2 de 6 a Vilafranca del Penedès.

Este diumenge passat, la colla castellera del Delta de l’Ebre vam aconseguir carregar el 2d6 a Vilafranca del Penedès. Va ser en el marc de la Diada d’Inici de Temporada dels Xicots de Vilafranca i acompanyats dels amfitrions, dels Castellers de la Sagrada Família i dels Minyons de l’Arboç.

Una volta consolidats els castells de la gamma de sis amb agulla, els de la camisa Blau Delta hem volgut presentar en les dues últimes diades els castells de la gamma alta de sis com són el cinc de sis (5d6), que vam descarregar a Perafort, i el dos de sis (2d6) que vam portar a plaça diumenge passat a Vilafranca.

Després de descarregar sense problemes el nostre quart tres de sis amb l’agulla (3d6a) de la temporada, els BlauDelta vam apostar en segona ronda pel 2d6. Este castell ja l’haviem descarregat quatre vegades durant el tram final de la temporada 2014, i diumenge passat va ser la primera vegada que el portavem a plaça este 2015. Amb baixes importants al tronc de la torre respecte el 2014, els castellers del Delta hem tornat a apostar per este castell que ens permet anar un pas més enllà dins la gamma alta de sis pisos. Així que, amb l’actuació de Vilafranca, els BlauDelta ens acostem encara més a l’objectiu de tornar a descarregar este castell en el tram inicial de la temporada 2015.

Finalment, els Xiqüelos i Xiqüeles del Delta vam acompanyar el 2d6 carregat amb un quatre de sis amb l’agulla (4d6a) en tercera ronda, un pilar de 4 (pd4) en la ronda de pilars i un pilar de 4 aixecat per sota (pd4ps) de comiat.

El registre de les colles participants a la diada va ser:

  • Xicots de Vilafranca: 2d7, 3d8, 4d8(id), 5d7, Pd5 i Pd4.
  • de La Sagrada Família: 4d7a, 5d7, 4d7 i Pd5.
  • Xiqüelos i Xiqüeles del Delta: 3d6a, 2d6(c), 4d6a, Pd4 i Pd4s.
  • Minyons de l’Arboç: 3d6, 4d6(id), 4d6(id), 2d6(id), 2d6(id) i Pd4.

Ara, els de la camisa Blau Delta, ja encaren la nostra última actuació de la Gira de Primavera que serà este diumenge dia 17 a les 12:00 la Plaça de l’Ajuntament d’Alcanar.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.