DIADA FESTA MAJOR D’ALCANAR

Xiqüelos i Xiqüeles del Delta portem 3 castells de 6, en solitari, a Alcanar per a tancar la nostra gira de Primavera

En el marc de les Festes Majors de Maig d’Alcanar, la colla castellera del Delta de l’Ebre vam actuar a les 12:00 del migdia a la Plaça de l’Ajuntament del municipi d’Alcanar.

Va ser una actuació en solitari en una plaça de la que guardem molts bon records. Allí, fa poc més d’un any i mig i quan encara érem colla en formació, vam descarregar el nostre primer 3 de 6; castell que esdevenia la nostra segona construcció de sis pisos. També vam fer el nostre segon 4 de 6 acompanyat de dos pilars de 4.

En este retorn a la Plaça de l’Ajuntament d’Alcanar, hem portat a plaça i descarregat el 3 de 6 amb pilar, el 4 de 6 i el 3 de 6. També vam donar inici a la jornada amb un pilar de 4 i concloure amb el pilar de 4 aixecat per baix.

Amb esta actuació, donem per acabada la nostra gira de 4 diades seguides durant la primavera i on hem aconseguit consolidar la gama de castells de sis amb agulla i també carregar el 2 de 6. Estem molt satisfets de totes les actuacions de la gira, començant per les actuacions en solitari on hem descarregat tres castells de sis en cadascuna (Mas de Barberans i Alcanar), Perafort on vam descarregar el 5 de 6 i Vilafranca on vam carregar el nostre primer 2 de 6 de la temporada (castell que l’any passat vam aconseguir descarregar en 5 ocasions).

10984623_10205203626623545_8466940020241415059_nA partir d’ara, entrem en unes setmanes d’assajos per a preparar la nostra següent actuació que serà el diumenge 7 de juny per a la diada de l’aniversari dels Castellers de Vila-Seca i on compartirem plaça amb ells i també amb Los Xics Caleros. A finals de juny mos desplaçarem a Les Roquetes (Sant Pere de Ribes), on actuarem a la diada dels Castellers de Les Roquetes en el marc de les festes majors de la població.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.