2a TROBADA COLLES DEL SUD

Diumenge 8 de novembre, va tenir lloc la segona Trobada de Colles del Sud, aquests any la població elegida per acollir les nou colles castelleres participants va ser Montblanc. A diferència d’ara fa un any, la diada va comptar amb dues colles de nova incorporació, els Xiquets de Reus, amb un llarg historial casteller, i els nouvinguts Castellers de Tortosa.

Fotografia: Joan FerréPer part nostra, els Blau Delta vam portar a plaça tres castells de la gamma alta de sis. Vam començar amb el tres de sis amb l’agulla (3d6a). La segona ronda veia com a punt de descarregar el quatre de sis amb l’agulla (4d6a) la mala sort va fer que el pilar central fes llenya al moment de la descarregada, però això no ens va fer figa i vam encarar la tercera ronda descarregant el tant desitjat cinc de sis (5d6).

La trobada va acabar amb un bon dinar de germanor amb totes les colles castelleres i la posterior festa i celebració de la Trobada que poc a poc va agafant força i ressò.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.