Càmara Arrosera del Montsià, nova patrocinadora principal de la colla

El president de la Càmara Arrossera del Montsià, Miquel Fàbregas, i el president de la colla castellera dels Xiqüelos i Xiqüeles del Delta, Joan Ferré, han formalitzat este passat mes de febrer un acord de patrocini pel qual la cooperativa arrossera del Montsià passarà a ser la patrocinadora principal de la colla castellera del Delta de l’Ebre.

foto_patrocini_montsia
El president de Xiqüelos i Xiqüeles del Delta Joan Ferré fa entrega d’una foto del dia del bateig de la colla a Miquel Fàbregues, president de la Càmara Arrossera del Montsià, patrocinador principal (2014-2015)

Fruit d’este acord, el logotip de la marca “Arròs Montsià” apareixerà de manera destacada en la samarreta oficial de la colla castellera i també a la web dels castellers durant un període de dos anys. El logotip no se podrà posar a la camisa perquè la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya prohibeix posar-hi marques comercials, però sí que serà present a la samarreta oficial utilitzada pels castellers de la colla en el moment dels desplaçaments, en l’intercanvi de samarretes amb castellers d’altres colles i també quan participen en diades ajudant a fer pinya.

Cal destacar la satisfacció que genera este patrocini entre la colla castellera pel fet de tractar-se d’una marca molt nostrada i que històricament s’ha entès com una entitat representativa de les nostres terres arreu de Catalunya. En este sentit, la colla castellera dels Xiqüelos i Xiqüeles del Delta té en agenda vàries actuacions tant al nostre territori com a fora i per tant, serà satisfactori passejar-se per arreu amb el delta a l’escut de la camisa i el logotip d’Arròs Montsià a la samarreta oficial.

D’altra banda, aquests patrocinis resulten molt importants per al finançament d’algunes despeses de la colla castellera com els desplaçaments a diades fora del territori, organització d’actes pels municipis del Delta de l’Ebre, material casteller com per exemple els cascs de seguretat per a la canalla i també l’assegurança obligatòria de tots els socis i sòcies.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.