3A ASSEMBLEA GENERAL

Divendres 29 de gener va tenir lloc la 3a Assemblea General Ordinària de Xiqüelos i Xiqüeles del Delta al local d’assaig de la Ràpita.

Dels acords que es van prendre destaquen la renovació de la Junta de Govern. Miquel Martí continuarà de president mentre que Agustí Grau, fins ara el cap de colla, serà el sot-president. També destaca la sortida de la que ha estat la tresorera des de la constitució de l’entitat, Maria Teresa Pons, així com Jorge Sánchez, Josep Franch i Eva Grau, com a vocals. També deixaven el seu càrrec com a membres de Tècnica Paula Camacho, Ferran Rodríguez, David Picot, Núria Villalbi, Marc Ibeas, Juanan Romero i Meritxell Vidal. Gràcies a tothom per la seva col·laboració a la colla.

L’apartat que més expectació va crear va ser l’elecció del que serà el cap de colla per als dos propers anys, ja que d’ell dependrà en bona part l’evolució de la colla que durant la temporada passada va patir un estancament.

S’hi van presentar dues candidatures:l’oficial, encapçalada per l’ulldeconenc Sergi Calvo, al front d’una junta tècnica molt renovada i l’alternativa liderada pel rapitec Pep Canicio. La votació va estar força renyida (sobre un 60-40 %) i l’assemblea va escollir que serà Sergi Calvo el nou cap de colla.

Abans de marxar, la tresorera va presentar el pressupost per aquest 2016 que ascendeix a una mica més de 30.000€.

Assemblea 2016
Assemblea 2016

Text inicial i fotos: Joan Ferré

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.