Assemblea ordinària 09/02/2019

Aquest passat dissabte dia 9 es va celebrar l’assemblea ordinària al local d’assaig dels Xiqüelos i Xiqüeles del Delta

Com marquen els estatus, cada any celebrem la nostra assemblea general ordinària, en la que Junta i Tècnica mostren les seves conclusions de temporada, es presenten els comptes de la colla i es proposen, si s’escau, els canvis en els respectius equips de treball.

Enguany, aquesta assemblea presentava un interès, ja que la junta tècnica va convocar a final de temporada una assemblea extraordinària per comunicar la seva renúncia i deixar temps per a que es formés una nova junta tècnica amb suficient temps de cara a la temporada 2019.

Així, l’assemblea va aprovar la proposta de Roberto Abril com a cap de colla de la nova temporada. Roberto, segon habitual dels troncs blaudelta, havia realitzat tasques de vocal de seguretat durant diversos anys a la junta administrativa. Amb ell s’incorporen Joaquim Serrallonga com a cap de troncs, Judit Ballina com a cap de canalla i Marc Ferré com a cap de pinyes.

Per part de la junta administrativa, també hi havien canvis, principalment a presidència, on s’incorporava Meritxell Vidal. Meritxell, habitual terça dels troncs, ja havia fet diverses tasques de vocal o de cap de canalla a la colla. Amb ella, s’incorporen com a vocals Santi Cuesta i Manel de la Rosa.

També ha destacar que s’havia proposat la colla com a organitzadora de la Trobada de Colles del Sud, pero per sorteig, no es farà enguany si no a l’any 2020.

Per acabar, també es va publicar el calendari 2019 d’actuacions i els resultats de comptes, que podreu veure en l’acta, compartida en aquest

.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.