DIADA CASTELLERA QUINQUENNALS D’ALCANAR

Los Xiqüelos i Xiqüeles del Delta consolidem la gama alta dels castells de sis a les Quinquennals d’Alcanar acompanyats pels Castellers d’Esplugues.

Dos setmanes després de la diada del nostre aniversari, el passat diumenge 12 d’octubre vam tornar a portar a plaça els nostres tres millors castells intentant consolidar la tripleta i en especial el 2d6. 

Fotografia: Ariadna Rodríguez Masià
2d6 Xiqüelos – (F: Ariadna Rodríguez Masià)

El dia abans però, vam participar en una cercavila pel municipi d’Alcanar conjuntament amb els Castellers d’Esplugues on aquests van fer un seguit de pilars de quatre durant el recorregut, un dels quals es va fer amb castellers de les dues colles (Baix i segon dels Blaudelta per una banda i terça i enxaneta per l’altra banda).

Ja el diumenge, a l’Ermita del Remei d’Alcanar, vam obrir la primera ronda los Xiqüelos i Xiqueles del Delta amb un 3d6 amb pilar. En segona i tercera ronda, els Blaudelta vam fer un intent desmuntat del 2d6 i un intent desmuntat del 4d6 respectivament. Però en ronda de repetició vam saber refer-nos apostant pel castell més complicat i que voliem consolidar. Finalment, vam aconseguir descarregar el 2d6 mentre la eufòria es disparava a l’Ermita del Remei.

10536580_10204274371996078_2916385135118886588_o
3d7 C. Esplugues

Pel que fa als Castellers d’Esplugues, en primera ronda van descarregar un 3d7 molt estable. En segona i tercera ronda van haver de desmuntar el 4d7 quedant-se en intent. Però en tercera ronda van fer el 5d6.

Finalment, les dues colles van tancar la diada amb un pilar de 4 aixecat per baix dels Blaudelta i un pilar de 5 i dos pilars de 4 dels Castellers d’Esplugues.

En acabar la diada, Agustí Grau (lo nostre cap de colla) va valorar molt positivament l’actuació de la colla en esta diada ja que haviem assolit l’objectiu de consolidar el 2d6. Un castell que va presentar molt bones mides i es va mostrar molt parat. També va remarcar que aquesta diada li ha servit a la colla per a reforçar la moral de cara a nous reptes que volen presentar de cara a la propera actuació important dels Blaudelta que se celebrarà el dia 2 de novembre en una plaça castellera tan important com la de Vilanova.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.