PRÒXIMA PARADA: LES ROQUETES

Després de Vila-seca, los Xiqüelos i Xiqüeles del Delta ens desplacem a Les Roquetes de Sant Pere de Ribes.

Després de l’actuació del 7 de juny a Vila-seca els castellers del Delta de l’Ebre ja preparem lo segon desplaçament del mes de juny. A Vila-seca, els de la camisa Blau Delta vam actuar a la Diada d’Aniversari dels Xiquets de Vila-seca, al costat de la colla amfitriona i Los Xics Caleros, totes tres amb trajectòries prou similars. S’hi van poder veure castells de 6 per part de les tres colles i un destacat pilar de 5 a càrrec dels amfitrions:

Els bons registres dels BlauDelta aquesta temporada en la que hem descarregat tots els castells portats a plaça menys una torre que va quedar carregada, ens ha donat empenta per encarar l’actuació a Les Roquetes. Esta diada serà lo proper dissabte dia 20 de juny a les sis de la tarda en motiu de la Festa Major de l’Entitat Municipal. Juntament amb els amfitrions i nosaltres, també hi serà la Colla Jove de Sitges que ve de fer una bona diada a Valls on va plantar un 4 de 7, un 4 de 6 amb agulla, un 5 de 6 i un pilar de 5.

Pel que fa als Castellers de les Roquetes, no és la primera vegada que actuen juntament en natros, los Xiqüelos i Xiqüeles del Delta. La primera va ser fa dos anys a Gavà i la segona a Deltebre en els Festes de Maig del 2014.

11377225_945427585497193_8753413725810683025_n

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.